cruise - 2days bloggpause

hei! blir to dager bloggpause hvertfall (dersom det ikke er nett på båten) for eg skal på cruise med min bestevenn Victoria & Mamma! Gleder meg så mye, og det kommer sikkert til å bli kjempe kjekt! og ikke minst har jeg bursdag om 10 dager:D jippii

see ya :*

4 kommentarer

Julieeee

06.10.2013 kl.13:28

Kos deg masse!

Helene

06.10.2013 kl.15:22

Hei på deg!!! Jeg er nesten blitt fast leser blogen din nå en stund, men det er første gang jeg faktisk kommenterer på den. Unnskyll for det. Det har egentlig ikke vært noen bra grunn til at jeg ikke har komentert før, så jeg har litt dårlig samvittighet for å ikke ha gjort det tidligere. Fordi denne blogen er fantastisk kul, og du fortjene å få all ros du kan få for denne bloggen!!! Dette er faktisk en av de godeste sidene på Blogg etter min mening og nå er jeg dønn sannferdig. Jeg blir nesten helt sjalu av å lesa denne bloggen og jeg skulle av og til ønske at det var min side! Hihi!!! Jeg pleide å blogge før, men jeg stoppet å bloge fordi jeg fikk så mange drit frekke kommentarer fra frekke personer. Om du får frekke kommentarer fra slemme personer, så må du ikke slutte å blogge som jeg gjorde. Fordi da vinner bare de drit frekke. Men jeg har ikke blogg nå, så i stedet legger jeg igjen en konkurranse som weblenke jeg akkurat har prøvd meg på. Det er sånn at du kan vinne en premie om du svarer på noen sprsml. Det er veldig gøy å delta på etter min mening, fordi noen ganger har man flaks å da vinner man. En gang vant jeg i et skolelotteri. Det var utrolig kjekt. Kanskje du vinner nå? :-D Jeg håper uansett at du blir med i quizn. Keep bloggin!

emma sofie

16.10.2013 kl.15:40

Helene: Tusen takk! betyr myeeee!! makemyday

emma sofie

16.10.2013 kl.15:40

Julieeee: takk!!

Skriv en ny kommentar

emma sofie

Velkommen hit! Mitt navn er Emma Sofie, og jeg er en 13 år gammel jente fra Sveio. På bloggen min kommer du til å finne innlegg om min hverdag, fotografier, redigering&design, ootd og så mye mer! Takk for at du stakk innom!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits