Skylder dere

Hei! Fleeere uker siden sist jeg blogget, noe som ikke er bra! Jeg sier alltid "skal blir bedre" osvosv, men i det siste har jeg ikke fått det til. Jeg trener Tirsdag, Onsdag og Torsdag, + at det er ofte trening i helgene, som betyr at jeg ikke har så mye tid.. Men jeg lastet nettopp ned blogg appen på Iphonen, så kanskje jeg kan begynne å blogge LITT mer igjen? Men selfølgelig, jeg vil ikke love, for plutselig glemmer jeg ut hele bloggen.. Fikk panikk når jeg skulle logge inn på bloggen idag, husket jo ikke passordet mitt:pp

Igår til idag, var jeg på jentekveld hos Maicen, der vi feiret 14års dagen til Maicen&Magrete. Vi leide "we're the millers", spiste taco, brownies, snop og chips. Senere gikk vi opp og lakket neglene våres, og ellers bare koste oss maaaasse. Så sovnet vi ikke før klokken var fem på morningen.

Så nå får jeg bare begynne å skjerpe meg, å rett sagt skylder jeg dere en unnskylding. Men vi snakkes senere!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

emma sofie

Velkommen hit! Mitt navn er Emma Sofie, og jeg er en 13 år gammel jente fra Sveio. På bloggen min kommer du til å finne innlegg om min hverdag, fotografier, redigering&design, ootd og så mye mer! Takk for at du stakk innom!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits